projecten

Alles wat ik tot nu toe gemaakt heb
diëtiste elke

Diëtiste Elke

Diëtiste Elke behaalde in 2016 de professionele bachelor Voedings- en Dieetkunde aan de UC Leuven. Sinds 2017 werkt ze als zelfstandige.

Naast de branding heb ik ook haar website ontworpen en gemaakt.

Het was bij deze opdracht vooral belangrijk dat de website simpel en duidelijk was, zodat het een zo breed mogelijk publiek kan aanspreken. Daarnaast moest het ook een frisse en gezonde uitstraling hebben.

weerapp

Travel Weather

Travel Weather is een weerapp voor echte rondtrekkers. Stel op voorhand de route in die je gaat volgen en je krijgt een handig overzicht van de weersvoorspellingen voor de plaatsen die je gaat bezoeken.

Is er plots regen voorspeld op de dag dat jij er bent? Travel Weather waarschuwt je op voorhand en stelt je een alternatief voor. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken dat je plannen in het water vallen.

imdterest

IMDterest

Eindwerk php. IMDterest is het pinterest voor de opleiding IMD.
Deze website is gemaakt in php, zonder framework.

In samenwerking met Caroline Boeykens, Joris Keirsmaekers en Roel Van Rossen

vtwonen

Vtwonen

Vtwonen was een schoolopdracht. Het was onze taak om te onderzoeken welke problemen hun site ondervindt en hoe we deze kunnen oplossen. Het was belangrijk om hier rekening te houden met de manier waarop vtwonen hun producten in de kijker zet.

iconen

Iconen set

Een kleurrijke en moderne iconen set.

Om de iconen snel van elkaar te kunnen onderscheiden heb ik met 3 verschillende gradients gewerkt met over het algemeen de volgende regels:

- Groen-blauw voor "positieve" iconen zoals accepteren, verder, opslaan ...
- Rood-paars voor "negatieve" iconen zoals weigeren, terug, verwijderen ...
- Geel-oranje voor "neutrale" iconen

3d object

3D object

Dit is een alcohol-tester dat ik in photoshop en illustrator heb nagemaakt.
Door eerst een schets te maken van het voorwerp kon ik deze verder uitwerken in illustrator. Daarna heb ik alles kleur gegeven met photoshop.

Terug